2015. május 26., kedd

Óriás dekoráció szülinapra - bolyhos számok selyempapírral

Amikor gyermekünk a szülinapját ünnepli, a dekoráció mindig hangsúlyos szerepet játszik. Egy szépen megterített asztaltól az apró részletekig megtervezett díszítésig minden megoldással kifejezhetjük a nap különlegességét.









Amikor a kínálatok közé bekerült a bolyhos szám, az egyedi és egyben nagy méretű dísz megalkotása volt a fő szempont, amely már messziről virít a bulin. Egyenként ragasztott sok száz selyempapír virággal érjük el a könnyed, bolyhos hatást.

A számdekor alap méretben ca. 40-45 cm, de akár 1,5 méteres nagyságban is rendelhető. Ezzel elérve azt a célt, hogy bárhová is helyezzük, rá szegeződik a tekintet.  





Kézben tartva, vagy akár rá is támaszkodva fantasztikus fotózási kellék is egyben ez a 3D óriás.





Kemény habkarton az alapja, így döntve, akasztva, vagy támasztékon is elhelyezhető bárhova. Falra, ajtóra, asztal közepére, vagy akár lelógatva. Igen strapabíró, egyedül a tartós erős napfény jelent komolyabb veszélyt, mert a papír színe lassan kifakul. Szobában, akár a gyerekszoba ajtajára akasztva viszont hosszú hónapokig is díszeleghet még.

Ugyanezzel a technikával készülhet monogram vagy ajtódísz/koszorú is. A monogram gyerekszoba ajtajára minden bizonnyal nagy sikert arat.







szülinapi dekoráció


















Szilveszteri buli dísze volt 2016-ben az alábbi 70 cm óriásszám, ami kapott egy kis masnit is ezúttal:




Miután nagy kedvenc a tüllpompon, kihagyhatatlan volt velük a közös fotó is. ;)


Szülinapi fotózási kellékek összeállítása - Hogyan készülj dekorációkkal egy tematikus fotózásra

Korábban fotósok rendeltek elsősorban kiegészítőket a stúdióba, viszont sokat változtak a szokások, és a fotózásra történő készülődés része ...